Thursday, November 27, 2008

Guess the answers ...

0 comments
Guess the answers ...

Scroll down slowly and be honest to yourself.


man
1. ------------
board


















Ans. = man overboard



stand
2. ------------
i














Ans. = I understand

OK?.... Got the drift? Let's try a few now and see how
you fair?


3. /r/e/a/d/i/n/g/














Ans. = reading between the lines



4. r
road
a
d














Ans. = cross road


5. cycle
cycle
cycle
















Ans. = tricycle


0
6. ------------
M.D.
Ph.D.


















Ans. = two degrees below zero


knee
7. ------------
light















Ans. = neon light (knee-on-light)


ground
8. ---------------
feet feet feet feet feet feet

















Ans. = six feet underground








9. he's / himself















Ans. = he's by himself


10. ecnalg


















Ans. = backward glance


11. death ..... life






















Ans. = life after death


12. THINK


















Ans. think big !!

And the last one is real fundoo ..


13. ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb....









Ans. long time no 'C' (see)

Leave a Reply

Archive

Category

Labels

 
99FacebookGirls © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here